It's Pierre's Day Off

And Pierre does whatever he wants to...
Pierre har precis som Seb också fått fler 'followers' på twitter; över 200000, och då lade han upp en video han också med en riktigt soft låt, haha!
Jättekul när SP-killarna gör såna här grejer för oss och bjuder på sig själva, så roligt att se!
Följ honom du också! -> @pierrebouvier

"I just reached 200,000 followers on twitter, I can't believe it. Thanks so much for the love! Here is a random ridiculous video to commemorate this amazing achievement. Enjoy!"

- Pierre (källa)


Han är ju för söt när han springer runt i sin badrock!


Seb's 100k follower video!

Seb har nu fått över 100000 'followers' på twitter, och då lade han upp en video som han gjort för vår skull!
Jätterolig video, jag skrattade verkligen som tusan när jag såg den (framför allt i slutet, haha!), kul att han bjuder på sig själv sådär!
Följ honom du också! -> @seblefebvre

"Thank you everyone for helping me reach 100 000 followers on twitter. You are the best! Here's a little video I made here on tour. Enjoy it and let's make it all the way up to 200k!"

Posted by Seb (källa)


Seb the ninja!


Underbar konsert!

Jag var ju som sagt på konsert med Simple Plan förra tisdagen, och det var helt otroligt! Min första Simple Plan konsert, snacka om överlycklig jag var! Framför allt då vi lyckliga 50 (ca) pers som fick komma på Soundcheck Partyt fick träffa killarna innan konserten, det kändes helt overkligt och så väldigt roligt att få träffa dem!
Det blev tyvärr ingen intervju för min del som jag sett fram emot och förberett mig inför, det blev inte organiserat som det skulle så ingen kontaktade mig när det väl var dags, så det känns väldigt tråkigt. Jag hade sett fram emot det och det var ju verkligen en once-in-a-lifetime-opportunity som aldrig kommer att komma igen... Känns jättetråkigt och jag blev väldigt ledsen och besviken över att det inte sköttes som det skulle så att alla de som blivit lovade en intervju fick vara med på den.
Det var ju tur för min del iallafall att jag åtminstone fick träffa alla killarna i Simple Plan en stund på Soundcheck Partyt, för annars skulle det ha känts otroligt jobbigt att ha gått miste intervjun nu.

Jag ska uppdatera mer om konserten och det kommer en massa bilder och så, I promise!
Till er som var där - hoppas ni hade jättekul, det hade iallafall jag! Och till er som inte var det - försök verkligen att gå på en Simple Plan konsert någon gång, de är helt otroliga att se live!

Simple Plan Vlog 30!


Gulligt att de vill lära oss grejer och så om St. Petersburg!


Tomorrow tomorrow!

Snart är det dags, imorrn smäller det! Det blir verkligen en lång och händelserik dag imorgon! Snacka om pepp man är nu! Först klockan 16 är det Soundcheck Party, sen klockan 18 är det dags för konserten och klockan 19 blir det intervju med bandet inne på arenan, spännande! (Och jäkligt nervigt inför intervjun, haha!)
Vi ses imorrn alla andra SP-fans!
(Gu, det här känns helt overkligt, att detta verkligen händer, imorgon liksom! Det känns så coolt, haha!)

Lycka - 2 dagar kvar!

Nu är det bara ynka 2 dagar (!) kvar till en dag som nog kommer bli en av de bästa dagarna i mitt liv, det känner jag på mig!
På tisdag är de här; Simple Plan befinner sig då i Stockholm, för att spela för sina fans på Tyrol på Gröna Lund! 18.00 är det dags för konsert, och innan dess, 16.00, är det Soundcheck Party för ca 50 lyckliga medlemmar i SPCrew!

Sen hände det en annan grej igår som verkligen gjorde min dag! Som jag har berättat förut så har jag lyssnat på Simple Plan i drygt 8 år, jag upptäckte dem när jag var 14/15 år (faktiskt via filmen "New York Minute" som jag såg med några kompisar då, där de uppträder med låten Vacation! Efter det var jag fast!) och har älskat dem sen dess. De är ett otroligt bra band, med fem härliga medlemmar som alltid lyckas producera underbar musik som alltid går rätt in i hjärtat på en!
Jag har aldrig träffat Simple Plan förut, inte heller sett en konsert med dem (tyvärr) för varje gång de varit i Sverige förut så har jag aldrig haft möjlighet att gå, och det har känts så himla tråkigt varje gång! Så att detta nu kommer hända på tisdag känns helt otroligt för mig!
Det har alltid varit en dröm för mig att få träffa dem, deras musik har alltid betytt mycket för mig och varit en stor del av mitt liv. Den har hjälpt mig genom många svåra perioder i mitt liv, på många sätt, så det är svårt att beskriva exakt hur mycket detta band och deras musik har betytt och fortfarande betyder för mig.

Detta är något jag delade med mig utav då onlysimpleplan lade upp ett inlägg i förrgår om att 7 lyckliga fans kunde få chansen att vara med och intervjua Simple Plan! Jag kände att jag definitivt ville få chansen att vara med om detta otroliga tillfälle, så jag mailade dem och igårkväll fick jag svaret att jag var en av de 7 lyckligt lottade som var utvalda! Jag känner mig så otroligt lycklig just nu, ord kan knappt beskriva min lycka!
Denna tisdag kommer som sagt, med största sannolikhet, att bli en av de bästa dagarna i mitt liv!
Tack onlysimpleplan!


Bildkälla


Bildkälla


Bildkälla


4 dagar kvar!

Nu är det bara 4 dagar kvar till Simple Plan konserten på Tyrol i Stockholm! Så roligt det ska bli, jag är verkligen jättepeppad!
Och igår blev jag ännu mer peppad och väldigt lycklig då jag fick ett mail från SPCrew där det stod "You will be attending the SPCrew member exclusive Soundcheck Party with Simple Plan on April 17th!", awesome!
Så inte bara ska jag få gå på en live konsert med Simple Plan (som jag velat gjort sen jag var typ 15 (dvs 8 år sedan!), men som aldrig har kunnat bli av förrän nu!), men nu ska jag även få gå på Soundcheck Party innan konserten!
Och eftersom jag köpte 2 biljetter via SPCrew i höstas så är jag kvalificerad för 2 platser till soundcheck partyt, så nu ska vi se till att min kusin (som jag ska gå med) ska köpa medlemsskap i SPCrew så hon kan gå med mig på detta också!
Känner mig så himla glad just nu, lycka! Vi ses på tisdag alla Simple Plan fans!


Bildkälla


Bildkälla


Skänk 1 Euro till the Simple Plan Foundation!

Läste detta hos onlysimpleplan och självklart sprider jag detta vidare, klart vi ska ställa upp!
It's for a very good cause so let's get together and help out!

Simple Plan höjde priset till alla deras konserter i år med 1 Euro, denna Euro skulle gå direkt till Simple Plan Foundation som arbetar med ungdomar som har det tufft och mycket annat.
Till konserten i Stockholm la de inte till en Euro så därför ber Simple Plan oss att ta med en tia/1 Euro till konserten.

En insamlare från Simple Plan Foundation kommer finnas på plats.
Du kan göra skillnad, ta med 1 Euro.



Källa


Simple Plan on the cover of INSPIRER.nu Magazine!

Läs hela intervjun med Pierre på denna LÄNK! Du finner intervjun på s.22-27!


The Making of Summer Paradise video!


"Behind the scenes on set of the "Summer Paradise" video featuring Sean Paul in Barbados!"


Summer Paradise live feat. K'Naan!



~~~

Bara 1 vecka kvar till konserten i sthlm nu! Blir bara mer och mer pepp för varje dag som går, det ska bli så himla roligt!


Simple Plan & The Simple Plan Foundation - amazing!

Simple Plan är en grupp sm består av fem härliga och fina killar som inte bara gör underbar musik, men som också ger tillbaka till andra, andra som behöver det, med hjälp utav The Simple Plan Foundation, och nu har de fått pris för detta - Allan Waters Humanitarian Award!

Simple Plan has just been announced as the recipients for the 2012 Allan Waters Humanitarian Award for their work through the Simple Plan Foundation! The Canadian Academy of Recording Arts and Sciences is thrilled to recognize the band for their charitable, global fundraising efforts and dedication to supporting youth through several Canadian charities.
(Källa)

"Simple Plan talk about becoming the youngest recipients of the Allan Waters Humanitarian Award for their charitiable efforts.
" (Klicka på länken för att se Simple Plans tacktal!)

Underbart arbete som de gör, de är verkligen värda det här priset!
Keep doing what you're doing guys, you're amazing! <3


Källa

(LÄNK till The Simple Plan Foundation!)


Simple Plan in Sweden 2008

Snart, snaaart så får jag se dem live i Stockholm! Åh så roligt det ska bli, jag är så jäkla pepp nu alltså!


Counting down: 9 days left!


RSS 2.0