Astronaut - Live in Melbourne


Simple Plan's 5 Simple Cures for Jet Lag!

"Simple Plan are pro's to dealing with jet lag...take their advice with these 5 cures on your next trip!"

Denna video är så jäkla rolig, jag garvade som tusan när jag såg den! Härliga killar alltså! Jag håller med om att den har lite A Big Package For You feeling över sig, love it!


Simple Plan @ Taratata!

Simple Plan (more specifically Chuck & Pierre) blir intervjuade på den franska tv-showen Taratata!


SP prepares for Footy Show Performance!

Här är en video från då Simple Plan var i Australien och skulle vara med i the Footy Show!


Simple Plan talks dirty!

Medan Simple Plan var i Australien var de och hade ett litet "chat" med The Dirt, och jag skrattade verkligen under hela videon, de är ju för underbara de där killarna!
Tyvärr är det något fel på koden för att "bädda in" videon här, men HÄR är länken, so check it out!

"Dirt TV gives you our exclusive chat with Canadian rockers, Simple Plan! They dropped into the studio and spilled some dirty secrets! See who gets the most action on tour and why these boys are one death-defying act!"


Simple Plan's Top 5 Tips!

Medan Simple Plan var i Australien så besökte de Australiens X-Factor och satt ner för att berätta om deras 5 tips för att lyckas inom musikbranschen, check it out! :


Simple Plan Gets Complicated!

Medan Simple Plan var på turné i Asien så fick de olika uppgifter att göra av MTV Asia, so check them out and see how they did!


Simple Plan Vlog 13!

Killarna i Simple Plan har verkligen fullt upp just nu med sin långa världsturné, och just nu är de i Australien (Sverige då?? Kom igen, kom hit!) och här är en Vlog från "Down Under"! Goofballs, haha, va härliga de är!



RSS 2.0